ΔΥΟ ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΥΠΕΡΥΘΡΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ.

Στόχος μας είναι, η εκτεταμένη διάδοση της υπέρυθρης θέρμανσης, καθώς και ο βέλτιστος συνδυασμός, της τεχνολογίας με την τέχνη και την αισθητική.

ΥΠΕΡΥΘΡΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ

Αμφότερες οι εταιρείες πιστεύουν, πως η λύση της υπέρυθρης θέρμανσης, είναι η βέλτιστη, από πλευράς οικονομίας και υγιεινής διαβίωσης και ίσως ένας ευχάριστος μονόδρομος για το μέλλον.

Το παραπάνω ενισχύεται, από τις εκτιμήσεις των ειδικών επιστημόνων και αναλυτών, πως το μέλλον ανήκει, στις ανανεώσιμες πήγες ενέργειας και στο ηλεκτρικό ρεύμα. (οικονομία- ανεξάντλητα ενεργειακά αποθέματα - μηδενική ρύπανση του περιβάλλοντος).

Κατά τα άλλα, η υπέρυθρη θέρμανση, βάσει πανεπιστημιακών μελετών, εφόσον το κτίριο είναι επαρκώς μονωμένο, έχει την μισή περίπου κατανάλωση, από τα υπόλοιπα συστήματα ηλεκτρικής θέρμανσης καθώς και τις υποδιπλάσιες ανάγκες εγκατεστημένης ισχύος. (Ανάγκη υποδιπλάσιας προμήθειας ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.)

Τεχνολογία και τέχνη

Η Υπέρυθρη θέρμανση είναι η πιο γλυκιά και οικονομική ζεστή! Αρκεί όμως, να εκπέμπεται, από αρκετά μεγάλες επιφάνειες (σε εμβαδό), κατασκευασμένες από ειδικά υλικά και τοποθετημένες σε ειδικές θέσεις στους εσωτερικούς τοίχους των κτιρίων.

Δεν διαφέρουν, σχεδόν καθόλου με την αισθητική –το μέγεθος –την θέση τοποθέτησης των πινάκων εικαστικής τέχνης. Αυτή την ομοιότητα εκμεταλλευόμαστε και προτείνουμε στον πελάτη (εάν το επιθυμήσει), αντί ενός απλού πάνελ, ένα διακοσμητικό αντικείμενο με πραγματική εικαστική αξία.

© Lifetherm | created by Common Room